Schoonheid in imperfectie

In het oude koetshuis te midden van de groene oase die Park Spoor Noord is, huist restaurant Gå Nord. In het ruwe industriële pand uit 1900 met het verweerde plafond en de hoge ramen die uitkijken over het park kan u genieten van eerlijke gerechten met Scandinavische en oosterse invloeden. 
De oosterse wabi-sabi filosofie – simpel, natuurlijk en eerlijk - klinkt steeds door in alles wat we doen. We kiezen resoluut voor pure smaken, lokale seizoensgebonden bio-producten en eigen bereide producten. Kortom, no nonsense lekker eten en drinken in een unieke setting.

info & contact

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag doorlopend open van 12u tot 22u
geen honden toegelaten

  •  facebook
  •  instagram
  • map
image

Gå Nord chef

Timothy Tynes (NL)

Chefkok Timothy Tynes (1987) heeft het vak geleerd van culinaire bekendheden als Sergio Herman (Pure C), Kobe Desramaults (In De Wulf), Olly Ceulenaere (Publiek) en Luc Vermeir (’t Fornuis). Voor Gå Nord streeft hij naar een eigen vertaling van de wereldkeuken, met pure smaken en lokale bio-producten als hoekstenen. Tynes groeide op in Amsterdam. Dankzij deze kosmopolitische omgeving en een vader die een klassiek Frans geschoolde kok met een passie voor de Indische en Surinaamse keuken was, is hij van kinds af aan ondergedompeld in "alle smaken van de wereld”. Het wabi-sabi gedachtegoed past hem als een handschoen: “Het heeft met eenvoud te maken. Ik wil dat mensen begrijpen wat ze aan het eten zijn: als je een pinda eet, proef je dat duidelijk. Voor mij gaat het om door zo weinig mogelijk handelingen een zo rijk mogelijke smaak te creëren.” Werken met hoogwaardige ingrediënten die zo vers mogelijk zijn is een must, volgens Tynes.

image

Gå Nord mixologist

Jonas Skovhus (DK)

De designer cocktails van de Deense topmixologist Jonas Skovhus maken uw culinaire belevenis compleet.

Walking dinners, feesten en recepties

Bent u nog op zoek naar een unieke locatie voor uw receptie, personeelsfeest, verjaardagsdrink, dinner of ander evenement? Gå Nord denkt graag met u mee voor de invulling van deze bijzondere dag! Kom met je vrienden, collega’s of klanten op een ongedwongen manier genieten van een heerlijk avondje uit in Gå Nord. Voor groepen vanaf 30 personen verzorgen we belevingen op maat die lang blijven nazinderen…

Ons restaurant is zo ingedeeld dat we de ruimte speciaal voor private dinners, recepties en feesten kunnen indelen. De ruimte beslaat 400 vierkante meter. Goed voor ruim 120 zitplaasten of meer dan 300 mensen staand. Zeer populair bij onze gasten is ook het zuidelijk georiënteerd zonneterras met nog eens een extra 300 vierkante meter.
Wat dacht u van een aperitief op het terras met zicht op het park en vervolgens een walking dinner in ons oude koetshuis? Of liever eerst een drankje in de zithoek en dan meerdere kleine bordjes van de chef om met je vrienden te delen? The sky is the limit!
Vraag ons naar de mogelijkheden via info@ganord.be of bel +32 468 41 42 43.

Bar & bites

Wie gewoon een drankje komt nuttigen, kan plaatsnemen aan de bar of in onze gezellige zithoek. Het is voor ons heel belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Gå Nord wilt een ontmoetingsplek zijn zonder de noodzaak om te moeten lunchen of dineren


Daarom schenken we veel aandacht aan onze drankenkaart, waarbij ook de non-alcoholische liefhebbers volop aan hun trekken komen met waterkefir, kombucha, sappen en tonics van eigen hand. Natruurlijk schenken we eveneens bio-, natuur- en klassieke wijnen, speciale bieren en heerlijke crafted cocktails. 

Waar is Gå Nord gelegen?

Ga Nord is ondergebracht in het oude koetshuis van het Antwerpse Park Spoor Noord.

BEREIKBAARHEID
Met de Velo:
Het dichtstbijzijnde Velo-station is aan de parkloods. Meer informatie op www.velo-antwerpen.be.


PARKING
Bent u met de wagen?

{src:'http://www.ganord.be/fotos/topslider_flyer/10/full/20170707942883IMG_3233.JPG',titel:'',subtitel:'',tekst:'',link_url:'',link_txt:''},{src:'http://www.ganord.be/fotos/topslider_flyer/20/full/20170707313923IMG_3232.JPG',titel:'',subtitel:'',tekst:'',link_url:'',link_txt:''},{src:'http://www.ganord.be/fotos/topslider_flyer/8/full/20170116513720Ga%20nord_Photo_by_Alexandre_Van_Battel-12.jpg',titel:'',subtitel:'',tekst:'',link_url:'',link_txt:''},{src:'http://www.ganord.be/fotos/topslider_flyer/9/full/20170102988620IMG_2876.JPG',titel:'',subtitel:'',tekst:'',link_url:'',link_txt:''},