sluit winkelmandje

Your Shopping Cart

Your cart is empty

YOU ARE CURRENTLY ON THE SITE FOR
United States

Selecting your country will allow Gå Nord to offer you services adapted to your location.

Choose your country

Choose your currency

Choose your language

enter website

Visie

In Gå Nord hebben wij ons laten inspireren door de oosterse wabi-sabi filosofie en esthetiek: ‘eenvoud’ is het sleutelwoord. Deze filosofie – simpel, natuurlijk en eerlijk - klinkt steeds door in alles wat we doen. We kiezen resoluut voor pure smaken, lokale seizoensgebonden bio-producten en eigen bereide producten.
Gå Nord
“Schoonheid in imperfectie”

Ook in het interieur vind je deze filosofie ook duidelijk terug. Gedempte natuurtinten, no-nonsense materialen als eikenhout (het meubilair) en cement (de vloer) en twee groene ‘eilandjes’ vol varens en bomen zorgen voor een gemoedelijke ambiance. Het hart van de zaak is de open keuken, die van overal in het restaurant gezien kan worden, maar vooral vanuit de toog op zithoogte. Wij hebben geen geheimen. Alles is handgemaakt, dus in die zin al imperfect. Daar zit ook schoonheid in, toch?

In de zomer gaat ons terras open. Terwijl u ligt te baden in goed gezelschap van een glas wijn, kunnen uw kinderen zich volledig uitleven in de speeltuin en de fonteinen.
Ga Nord news

Valentijnsmenu 14.02.2018

Graved lax | rode biet | koolrabi

Oesters Gå Nord style 

Nordic beef salad

Asperges | Burrata

Crispy pork | veenbessen

Gebakken ½ kreeft | venkel  | tomaat | ui | bouillon van algen

Sex on a plate [choclade]


55€ pp.

Ga Nord news

Søndagsbrunch


Ga Nord news

VENUEZ HOSPITALITY AWARD 2017 NOMINEE

De jaarlijkse VENUEZ Hospitality Awards is een awardshow in Oscar-stijl. De awards bekronen de meest inspirerende ondernemers en zaken uit de Belgische hospitality. Gå Nord is genomineerd voor de VENUEZ Hospitality Award 2017 in de categorie DESIGN. We zijn bijzonder trots en vereerd hieraan deel te mogen nemen.
Op maandag 4 december staat de prijsuitreiking gepland in Casino Knokke.
Meer info vind je op www.venuez.be